Selecteer een pagina
Een nieuw begin, een nieuwe start met mijn blog. Dit heeft even geduurd, wat er allemaal is gebeurd sinds het schrijven van mijn eerste blog is erom. Ik wil daarom eigelijk eerst mijn allereerste blog aan jullie nogmaals laten lezen op mijn vernieuwde Kitea blog. Ik ga de komende tijd een nieuw begin maken met mijn blog. Schrijven over mijn ervaringen en ontdekkingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan. Maar zeker ook mijn nieuwe ontdekkingen die ik ongetwijfeld ga doen.Ik hoop dat ik met mijn blog andere mensen kan inspireren en helpen. Mensen aan het denken te zetten en mogelijk andere inzichten kunnen geven. En daarnaast met een beetje humor andere mensen aan het lachen maken, dit is denk ik wat erg nodig is in deze tijd.
Dus bij deze mijn eerste blog van 2 jaar geleden, heel veel leesplezier…..

Afgelopen jaren heb ik al vaker gedacht om een blog te beginnen, dit door de vele nieuwe ontdekkingen die ik heb gedaan in de afgelopen jaren. Ontdekkingen over mezelf, mijn kinderen en de wereld om me heen. Ik wil deze blog gaan gebruiken om mijn ontdekkingen met jullie te gaan delen. Mogelijk help ik daar een ander mee en zo niet dan schrijf ik alles van me af.
 Waarom de naam Kitea, dit betekent ontdekken in het Maori. Eigenlijk widle ik gewoon ontdekken maar dat klinkt niet zo leuk. Dus opende ik Google translate en daar kwam ik bij de Maori taal. En dus bij de naam
Kitea.
 Waarom ontdekken, pas geleden heb ik ontdekt dat ik zelf Adhd heb. En dat dus pas op mijn 39e. Er ging een wereld aan ontdekkingen voor me open. Dingen die opeens op zijn plaats vielen. Heel raar, altijd weten dat je anders bent maar niet weten hoe het komt. Altijd je beste beentje voor,
maar nooit iets wat makkelijk gaat. Met doorzettingsvermogen en hard werken toch bereiken wat je wil. Om er uiteindelijk achter te komen dat ik Adhd heb en met medicijnen alles veel beter gaat! Alles wat ik geleerd heb nu makkelijker kunnen toepassen.
Ik ga de wereld opnieuw ontdekken met een
andere bril… met deze blog Kitea.
Ik hoop dat je blijft lezen…. wordt vervolgd…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang mijn nieuwsbrief