Ontdekken

Kitea

Afgelopen jaren heb ik al vaker gedacht om een blog te beginnen, dit door de vele nieuwe ontdekkingen die ik heb gedaan in de afgelopen jaren. Ontdekkingen over mezelf, mijn kinderen en de wereld om me heen. Ik wil deze blog gaan gebruiken om mijn ontdekkingen met jullie te gaan delen. Mogelijk help ik daar een ander mee en zo niet dan schrijf ik alles van me af.

Waarom de naam kitea, dit betekent ontdekken in het Maori. Eigenlijk widle ik gewoon ontdekken maar dat klinkt niet zo leuk. Dus opende ik Google translate en daar kwam ik bij de Maori taal. En dus bij de naam Kitea.

Waarom ontdekken, pas geleden heb ik ontdekt dat ik zelf Adhd heb. En dat dus pas op mijn 39e. Er ging een wereld aan ontdekkingen voor me open. Dingen die opeens op zijn plaats vielen. Heel raar, altijd weten dat je anders bent maar niet weten hoe het komt. Altijd je beste beentje voor, maar nooit iets wat makkelijk gaat. Met doorzettingsvermogen en hard werken toch bereiken wat je wil. Om er uiteindelijk achter te komen dat ik Adhd heb en met medicijnen alles veel beter gaat! Alles wat ik geleerd heb nu makkelijker kunnen toepassen.

Ik ga de wereld opnieuw ontdekken met een andere bril… met deze blog Kitea.

Ik hoop dat je blijft lezen…. wordt vervolgd….

2 gedachten over “Ontdekken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *