My brain is amazing!

    Zeer indrukwekkend filmpje wat eigenlijk alles zegt over hoe ik me als kind gevoeld heb!
    Ik hoop dat ouders, leerkrachten of andere opvoeders deze film bekijken! En er wat mee doen! Geef kinderen de ruimte om te leren op hun eigen manier! Weet hoe je kinderen met Adhd of autisme moet benaderen. Lees erover! Maar vooral kijk naar het kind!!! Wat heeft hij/zij nodig? Ga in gesprek met het kind! Het zal je verbazen wat kinderen kunnen vertellen over wat ze nodig hebben. Je zal merken dat kinderen zich beter gaan ontwikkelen maar dat ook het zelfvertrouwen groeit!
    In de onderstaande link wat info over leerstijlen van kinderen en hoe je ze kan begeleiden!
    Hopelijk een beetje inspiratie voor anderen? Aanvullingen zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *