Selecteer een pagina

Hoi, Allemaal!
Ik ben Marjon.

 

Ik ben een alleenstaande moeder van 3 lieve jongens. Zelf heb ik op mijn 39e de diagnose ADHD gekregen. Het besef dat ik mogelijk ADHD zou kunnen hebben kwam nadat mijn oudste zoon de diagnose ADHD en Autisme kreeg en mijn middelste zoon de diagnose ADHD kreeg naast zijn diagnose Albinisme. Na veel nadenken hebben we ze laten starten met Ritalin. Op een avond zei mijn oudste zoon tegen mij: “mama ik vind het zo veel fijner mijn hoofd is niet meer zo vol”. Toen dacht ik dat lijkt mij ook heel fijn. Dus heb ik mezelf laten testen.

Ineens veranderde er heel veel voor mij, zoveel nieuwe ervaringen en inzichten. Dat wilde ik graag delen met andere mensen. Dus toen ben ik een blog gestart. Dat ging erg goed totdat ik ging scheiden en daarna Corona. Ik ben toen gestopt.

In de aflopen tijd is er heel veel veranderd en zijn er nog meer ervaringen en inzichten bij gekomen. Lange tijd lukte het mij niet om hierover te gaan schrijven. Totdat ik een bericht kreeg dat mijn vorige blog echt iemand had geholpen. Dit geeft me nu de kracht om weer te gaan schrijven.

Nu heeft een lieve vriend een mooie website voor me gebouwd en kan ik weer beginnen en hoe… heel erg gaaf dit!

Ik ga nieuwe dingen schrijven maar ook zeker mijn oude berichten terug laten komen… Ontdekken en ervaren wat voor mooie dingen ik allemaal kan en ga schrijven. Ik heb mezelf al heel er blij verrast met alles tot nu toe…

 

 

Join

Neem contact op

Ontvang mijn nieuwsbrief